ASTACO-COMODO IN CORFU
Πάντα συνεπείς στις φαιδρές επάλξεις μας και στη σουβλερή και μάλλον χοντρή μύτη μας, αμέσως μετά τα γεγονότα, που έκαναν διάσημη τη Νταλάρενα-σαΡαγκούσσι και πέραν των γνωστών παράνομων συνόρων του Ισραήλ και τον Αστακό των γνωστών από την Ελληνική μυθολογία των λιμοκτονούντων Ελλήνων αστακομακαρονάδων της Κέρκυρας, ανοίξαμε πανιά, μ’ ένα μικρό-μικρό καράβι.
Βεβαίως και ήταν το ίδιο και το αυτό μικρό-μικρό καράβι, που χρησιμοποίησαν οι λυσσασμένοι πανευρωπαίοι αστακοφάγοι, για να δραπετεύσουν από την αφιλόξενο χώραν των Πετροβολητών, για να περιπλανηθούν ως νέοι Οδυσσείς, καταμεσής της νυχτός στα αφρισμένα κύματα και για να ξερνοβολήσουν τις αστακομακαρονάδες τους στα Αδριατικά πέλαγα, ώστε  να ταϊστούν οι ιχθύες και οι κάβουρες και τα οστρακοειδή και οι στρείδες οι σφραγισμένοι και οι αχινοί οι ακανθώδεις, άπαντες όλοι οι πεποινασμένοι των υγρών στοιχείων της φύσεως!!!!
Δύο μέρες και δυο νύχτες και άγνωστο πόσα άλλα μεσημέρια, οι ευρωδραπέτες των πετροπολέμων και της αφθόνου γελοιοποιήσεως εκρύπτοντο, άλλοτε στα υγρά υπόγεια της 7ης γιάφκας του γαλαζιοπράσινου φοροφυγάδα Τόλη κι’ έξιναν ο ένας τις πληγές του άλλου για να τις κρατάνε φρέσκιες κι’ επιδεικτικές!!!!… Άλλοτε πάλι (και ξανά) έβγαιναν για ψώνια, μόνο στα στενά και στα σοκάκια  της πρωτεύουσας των Κερκυραίων, φορώντας άπαντες τραυματίες και μη, λαθραία φαρδιά μαύρα γυαλιά ντόλτσε & καμπάνα από το Πακιστάν, για να παραμείνουν αγνώριστοι και άγνωστοι, σκυφτοί, σκιές του εαυτού των.
Σε κάποια φάση, 17 λεπτά πριν από το σφύριγμα της λήξης του αγώνος, η Νταλάρα-σαΡαγκούσσι, συνοδευόμενη από τον άρχοντα και σεξιστή Αστακό, βασιλιά των Κερκυραίων αστακομακαρονάδων, έπρεπε να περάσουν απέναντι και να διασχίσουν τη κεντρική λεωφόρο. Δεν ξέρω πόσα κυβερνητικά σκληρά μέτρα αναγκάσθηκαν να περπατήσουν, μέχρι να φτάσουν στις ιπποφόρες άμαξες…. Ούτε που ήθελαν να ξανακούσουν τις ιαχές του όχλου, που προχθές τραγουδούσαν εν χορώ το επικό πλέον “ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Α-Α-ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟ” και τ’ από τέτοια. Καλύτερα να κοιμηθούν με σκύλο από τη Ζιμπάμπουε να στρώσει το προφίλ, παρά να ξαναζήσουν τέτοιο βασανιστήριο…. Πάνω απ’ όλα διέθεταν τον ψυχικό κυρίως τραυματισμό τους, σε ευπρεπή επίπεδα….
Εκεί και τους είδαμε και χαρήκαμε τα μέγιστα…. Δε λέω…. Ήταν εμφανή τα καρούμπαλα, είχαν ολίγον από θρυμματισμό οστών, και αποτυπώματα ονύχων πέριξ αυτών. Κατά τα άλλα, μια χαρά, το μαύρο τους το χάλι είχαν!!!!… Χείριστος πάντων αυτών των δύο ο Αστακός. Με μεγάλας οπάς εις αμφοτέρας τας δαγκάνας και ετέραν οπήν επί του ρύγχους, ενώ ένας εξέχων και μεγαλοπρεπής καρούμπαλος, εστόλιζεν την ξεροκεφαλήν του κοσμίως!!!!! Ευτυχώς, αι οπαί της Νταλάρα-σαΡαγκούσσι δεν ήσαν εμφανείς. Σχεδόν ή μάλλον ανύπαρκται, αλλά για λόγους συμπαράστασης προς τον σεξιστή Αστακό, είχε μπαταρισμένη την ακροδεξιάν χείραν της, τετυλιγμένη μετά επιδέσμων.
“Γιατί φοράς λαθραία και μαϊμού γυαλιά “ντόλτσε & καμπάνααααα???…., μια ώρα δρόμο απ’ το ποντικονήσιιιιι???….”, πρόλαβα και ρώτησα!!!
“Γιατί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, έχει αποδείξει, ότι έχει αντιρατσισμό στο φτηνό μεροκάματο και πρέπει να ανακαλύπτει διαρκώς, νέες δράσεις, για την εδραίωση του φτηνού έως ανύπαρκτου μεροκάματου, στον αιώνα των αιώνων”, με αποστόμωσεν!!!

1 Comment

 • Ο/Η ΔΩΔΩΝΗ λέει:

  >>«ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΗΓΜΕΝΩΝ «ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΠΡΟΧΑΡΤΩΝ» ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ «ΠΛΑΤΕΙΑΣ»….
  http://logoplokies.blogspot.com/2011/06/blog-post_2179.html
  «….Στην πλατεία γίνεται μια πρωτοφανής διεργασία, με τη συμμετοχή άδολων συμπολιτών μας, πραγματικά αγανακτισμένων για την κατάντια της χώρας και τον τρόπο που επιχειρείται ν΄ αντιμετωπιστεί, οι οποίοι κι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία και με την παρείσδυση κάθε είδους πλιατσικολόγων, επαγγελματιών της ιδεολογίας, μυαλοφυγόδικων της ζωής και της πολιτικής (κυρίως της γραφικής Αριστεράς), προβοκατόρων, κακοποιών στοιχείων κλπ, κλπ.

  Αυτή η διεργασία, είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει, αλλά ένα είναι σίγουρο : εξελισσόμενη με διαδικασίες σαν την παραπάνω, ποδηγητεμένη από κάθε είδους και μορφής μπαχαλάκηδες και εκδηλούμενη με γενικευμένες επιθέσεις κατά πάντων, δεν πρόκειται να πάει πολύ μακριά.
  Σύντομα, οι μεν κανακάρηδές μας θα διαπιστώσουν πως η Δημοκρατία είναι ένα δύσκολο σπορ, πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από την κατανάλωση του φραπέ,….»

  [ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ]

Απάντηση