(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ): ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Σύμφωνα με τις Ρώσικες Μυστικές Υπηρεσίες, η εξαφάνιση του Αμερικάνικου χρυσού, είναι η πραγματική αιτία σύλληψης του ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και του Αιγύπτιου τραπεζίτη Abdel Salam!!!
Έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί για όλα αυτά τα γεγονότα, ότι ένα από τα κορυφαία μέλη του Κογκρέσσου των Ηνωμένων Πολιτειών, και Προεδρικός υποψ΄πηφιος στις ΗΠΑ για το 2012, ο Ron Paul, έχει δηλώσει από καιρό την πεποίθησή του, ότι η Αμερικανική κυβέρνηση ψεύδεται σχετικά με τα αποθεματικά της σε χρυσό, που έχουν αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ. Έτσι, όπως αναφέρει ο γερουσιαστής Ron Paul, άσχετα με το τι λέει η Αμερικανική κυβέρνηση και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, στη πραγματικότητα κρύβουν την αλήθεια για τα Αμερικανικά αποθέματα χρυσού, γι’ αυτό (ο Ron Paul) είχει υποβάλει νομοσχέδιο στο τέλος του 2010, για την ενίσχυση των ελέγχων στο Φορτ Νοξ, ο οποίος όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος Ομπάμα δυνάμεις!!!!
Όταν άμεσα ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν πίστευε, ότι δεν υπήρχε ο χρυσός στο Φορτ Νοξ ή στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Ron Paul έδωσε την απίστευτη απάντηση, ” νομίζω ότι είναι μια σοβαρή πιθανότητα“.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις 3 ημέρες μετά από τη σύλληψη του Στρος-Καν, το μέλος του Κογκρέσσου Ron Paul, έκανε νέα πρόσκληση-πρόκληση προς τη (κυβέρνηση) των ΗΠΑ, για να πωλήσει μέρος των αποθεμάτων της σε χρυσό, δηλώνοντας ότι “Δεδομένης της υψηλής τιμής (του χρυσού) είναι τώρα ευκαιρία, (να αντιμετωπίσουμε) και το τεράστιο πρόβλημα του χρέους που έχουμε τώρα, με όλα τα μέσα, και να πωλήσουμε τώρα (που η τιμή του χρυσού) είναι στα ύψη“!!!
Παράξενες εκθέσεις που προέρχονται από τις ΗΠΑ εδώ και χρόνια, ωστόσο, δείχνουν ότι δεν υπάρχει απόθεμα χρυσού για πώληση, και όπως μπορούμε να διαβάσουμε (παλαιότερα δημοσιεύματα), όπως αυτά που δημοσιεύτηκαν το 2009 στην ηλεκτρονική τοποθεσία ειδήσεων ViewZone.Com:
«Τον Οκτώβριο του 2009 η Κίνα ανέλαβε την αποστολή των ράβδων χρυσού. Η τακτική ανταλλαγή χρυσού μεταξύ των χωρών, είναι (συνηθισμένη μέθοδος) για να πληρώσουν τα χρέη τους και για να διευθετήσουν το μεταξύ τους λεγόμενο εμπορικό ισοζύγιο. Τα περισσότερα αποθέματα χρυσού που ανταλλάσσονται, αποθηκεύονται σε υπόγειους θαλάμους υπό την επίβλεψη ενός ειδικού οργανισμού με έδρα το Λονδίνο, το London Bullion Market Association (ή LBMA). (Πρόβλημα προέκυψε) όταν η Κινεζική κυβέρνηση ζήτησε ειδικές εξετάσεις, για την αποστολή που ανέλαβε, ώστε να διασφαλιστεί η καθαρότητα και το βάρος των ράβδων χρυσού. Σε μια τέτοια δοκιμή, ανοίγονται τέσσερις μικρές οπές στις ράβδους χρυσού και το μέταλλο συνέχεια αναλύεται.
Οι υπάλληλοι (που έκαναν τη δειγματοληψία) συγκλονίστηκαν, όταν διαπίστωσαν ότι οι ράβδοι “χρυσού” ήταν ψεύτικοι!!!!!. Περιείχαν πυρήνες βολφραμίου με μόνο μια εξωτερική επίστρωση από πραγματικό χρυσό. Επιπλέον, αυτοί οι ράβδοι χρυσού, που περιέχουν τους αύξοντες αριθμούς για την παρακολούθησή τους, προέρχονταν από τις ΗΠΑ και είχαν αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ για χρόνια!!!! Υπήρξαν αναφορές, μεταξύ 5.600 με 5.700 τέτοιων ράβδων, με βάρος 400 ουγκιές η κάθε μία, στην αποστολή αυτή!!!!!”.
Για την τελική τύχη του, ο Στρος-Καν δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, αλλά σύμφωνα με νέες εκθέσεις που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δείχνουν την αποφασιστικότητά του να μην υποκύψει χωρίς να το παλαίψει, γι’ αυτό και έχει προσλάβει αυτό που περιγράφεται ως μια «ομάδα διάσπασης» από πρώην κατασκόπους της CIA, ιδιώτες ερευνητές και συμβούλους από τα μέσα ενημέρωσης για να τον υπερασπιστούν.
Για τις πρακτικές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι ΗΠΑ, πράγματι, έχουν βρεί τα αποθεματικά τους σε χρυσό, αλλά από την άλλη, η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, διέταξε (πριν 3 μέρες), να αυξηθεί το επιτόκιο από 0,25 έως 3,5 τοις εκατό και ο Πούτιν διέταξε την απαγόρευση των εξαγωγών σίτου και δημητριακών Ρώσικης παραγωγής, η οποία δεν πρόκειται να αρθεί, πριν από την 1 Ιούλη, σε μια κίνηση που αποβλέπει, στην κάλυψη των ελλειμμάτων των ταμείων της “πατρίδας” του, ενώ αυτά κανονικά, θα έπρεπε να διοχετευθούν στις ΗΠΑ.
Η ικανότητα του Αμερικάνικου λαού να μαθαίνει την αλήθεια για τέτοιες υποθέσεις, όπως πάντα έρχεται καθυστερημένα, γιατί οι πληροφορίες επισκιάζονται από τα όργανα της προπαγάνδας, που κυριαρχούν εκεί και τους αφήνουν απροετοίμαστους σε χίλιους δυο κινδύνους.
ΠΗΓΗ:  http://www.eutimes.net/2011/05/russia-says-imf-chief-jailed-for-discovering-all-us-gold-is-gone/
ΠΗΓΗ:  http://www.whatdoesitmean.com/index1489.htm
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Απάντηση