το μπουλντόγκ της ΕΤΕ

ΑΓΡΙΝΙΟ: Αβγά και ντομάτες σε Πρωτόπαπα – Μωραΐτη!
Με αβγά, ντομάτες και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγρινίου τους Χρήστο Πρωτόπαππα, Θάνο Μωραΐτη και άλλους κυβερνητικούς στη Ντουγρί Αγρινίου εχθές το βράδυ. Τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ γιουχαρίστηκαν άγρια στο κέντρο «Ίριδες«. Χρειάστηκε η αστυνομία για να τους διασώσει από τους εξαγριωμένους πολίτες!
Η υποδοχή τους είχε ανακοινωθεί. Διαβάστε εδώ:  ” Mε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία συντριβανίου θα υποδεχθούν αύριο (Παρασκευή 3-6-2011) οι «αγανακτισμένοι» του Αγρινίου το κλιμάκιο ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικών στελεχών που θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Αγρινίου 6μμ και στη συνέχεια επιλεκτικά κάποιες περιοχές του νομού που δήθεν στηρίζουν την αντίληψη της πράσινης ανάπτυξης στην Αιτωλ/νία! Θα επισπευτούν δυο ιδιωτικές επιχειρήσεις και την εγκαταλειμμένη Τριχωνίδα στη Ντουγρί.
Το κλιμάκιο με επικεφαλή τον Θάνο Μωραίτη, τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καχριμάκη κ.α. θα συμμετάσχει αύριο Παρασκευή σε εκδήλωση-συνέντευξη διακαναλική στην Τριχωνίδα (σε ιδιωτικό ρεστοράν και το Σάββατο το πρωί θα επισκεφθεί το ιδιωτικό φράγμα του εθνικού εργολάβου στον ορεινό Βάλτο.”
Οι «αγανακτισμένοι» της Πλατείας Δημοκρατίας αποφάσισαν αυτή την «υποδοχή» του κλιμακίου κατά την ώρα που αυτό θα βρεθεί στο Αγρίνιο για να συναντήσει τον δήμαρχο. Η απόφαση πάρθηκε προ ολίγου στην Πλατεία όπου για 9η συνεχή ημέρα συγκεντρώθηκαν «αγανακτισμένοι» πολίτες. Σημειωτέον ότι αυτή η πρόταση έγινε δεκτή απο τη μεγάλη πλειοψηφία της συνέλευσης σε σχέση με την άποψη να υπάρξει μια γραπτή διαμαρτυρία.
πηγή
Δείτε βίντεο από τους Αγανακτισμένους του Αγρινίου:

Αναρτήθηκε από τον/την cretanpatriot

Απάντηση