Το Ισραήλ σχεδιάζει τη δραπέτευση του Μουμπάρακ

6 Ιουνίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

(Αλλά αυτό σχεδιάζεται, από κοινού με τους νέους “Αιγύπτιους” προδότες)
Ο Αιγύπτιος Υπουργός Δικαιοσύνης Μοχάμεντ Αμπντούλ Αζίζ αλ-Τζούντι (!!!!!) είπε ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να ανοίξει ο δρόμος για την διαφυγή του πρώην Προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ από την αφρικανική χώρα Αίγυπτο.
Σε συνέντευξή του στην αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ-Wafd, ο Jundi (!!!!!) “κατηγόρησε” επίσης το Ισραήλ, ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να ξεκινήσει έναν εμφύλιο πόλεμο στο κράτος της Β. Αφρικής (στην Αίγυπτο), σημειώνοντας ότι το Τελ Αβίβ επιδιώκει να καταστρέψει την Αιγυπτιακή “επανάσταση”.

Ο Μουμπάρακ, ο οποίος ανατράπηκε το Φεβρουάριο, μερικές εβδομάδες μετά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή, εάν κριθεί ένοχος για τις δολοφονίας διαδηλωτών που στράφηκαν κατά του καθεστώτος του, κατά τη διάρκεια της “επανάστασης”.
Ο πρώην Αιγύπτιος πρόεδρος αυτή τη στιγμή φυλάσσεται από την αστυνομία σε ένα αιγυπτιακό νοσοκομείο. Έχει υποστεί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πολλά καρδιακά επεισόδια, κατά τη διάρκεια των ανακρίσεών του.
Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε την Αίγυπτο για 30 χρόνια υπό την άμεση υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.
Η “επανάσταση” έχει θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις μεταξύ Καΐρου και το Τελ Αβίβ. Η επανάληψη του ισραηλινού αποκλεισμού, που έληξε με τη συνθήκη ειρήνης του 1979 στη Λωρίδα της Γάζας, μεταξύ της Αιγύπτου με το Ισραήλ είναι οι βασικές ανησυχίες για το Τελ Αβίβ.

Πηγή: TV Press
ΠΗΓΗ:  http://www.rebelnews.org/politics/middle-east/874823-israel-plans-mubaraks-escape
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η μετά τον Μουμπάρακ χούντα της Αιγύπτου, είναι 100 φορές πιο πιστό σκυλί στους Εβραιοαμερικάνους, και υποκρίνεται, για να δικαιολογήσει προσωρινά, τη διαφυγή που αυτή η ίδια θα διευκολύνει. Η “επανάσταση” στην Αίγυπτο, καπελώθηκε πολύ πιο γρήγορα, απ’ ότι ήλπιζαν οι Εβραίοι.

Απάντηση