Χαλιά πυρπολήθηκαν και Εβραίοι βρόμισαν με κακογραμμένα γκράφιτι στους τοίχους ενός τζαμιού, σε «αντίποινα» για την αφαίρεση κοντινής, παράνομης “Εβραϊκής” υποδομής
Τα κακογραμμένα Graffiti στους τοίχους του τζαμιού, στο χωριό αλ-Mughayyir της Δυτικής Όχθης. Φωτογραφία: Majdi Mohammed / AP Εβραίοι έποικοι κατηγορούνται για την επίθεση σε τζαμί, στην Ισραηλινο-κατεχόμενη Δυτική Όχθη, την Τρίτη, βάζοντας φωτιά σε χαλιά και ρυπαίνοντας τους τοίχους του με αισχρά Εβραϊκά γκράφιτι. Οι Παλαιστίνιοι κάτοικοι του χωριού αλ-Mughayyir ξύπνησαν για τη πρωινή προσευχή, για να διαπιστώσουν ότι σύννεφα καπνού έβγαιναν από το τέμενος, είπε ο Darwish Haj Mohammed, ιμάμης του τζαμιού. Τα Graffiti που ήσαν στα εβραϊκά, ήταν κακογραμμένα στον τοίχο του τζαμιού, διάβαζε κανείς “το αντίτιμο για το Eley Ain”, θέλοντας να σημειώσουν αυτοί που το έγραψαν, ότι η επίθεση έγινε, σε αντίποινα για την απομάκρυνση από τις Ισραηλινές αρχές μιας αυθαίρετης υποδομής των Εβραίων εποίκων στο Eley Ain, και συγκεκριμένα, ένα κοντινό φυλάκιο του παράνομου Εβραϊκού οικισμού, την περασμένη εβδομάδα, όπως μετέδωσε το Reuters.
ΠΗΓΗ: http://www.guardian.co.uk/world/2011/jun/07/west-bank-arson-attack-mosque#history-link-box
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΠΟΡΙΑ: Αλήθεια…. που πήγαν οι έρευνες για τον εμπρησμό από Αμερικανοεβραίους και Αγγλοεβραίους, της συναγωγής στα Χανιά???

Απάντηση