Κείμενο διασκευασμένο στα μέτρα της αλήθειας του ΜπαρμπαΝίκου:
Οι ειδικές δυνάμεις των δολοφόνων του Υπουργείου Αφελληνισμού του Πολιτισμού μας, με εκτελλεστή τον υπηρέτη των εβραιομασόνων Γερουλάνο, κατέβασαν από τη κορυφή του Παρθενώνα τη λεοντοκεφαλή της δυτικής όψης ….μετά από 25 αιώνες!!!!! Δικαιολογία???? Δήθεν για να «συντηρηθεί» στο εργαστήριο (όπως τόσα και τόσα άλλα που ξηλώθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια και εξαφανίστηκαν!!!! Στα εργαστήριά τους…. Στα μασονικά τους.
Ο δολοφόνος του πολιτισμού μας Γερουλάνος, άξιος συνεχιστής των φονιάδων προκατόχων του (Βενιζέλος, Καραμανλής, Τατούλης, Βουλγαράκης, Σαμαράς των ΜΠΕΝάκηδων), χρειάστηκε μόλις 7 λεπτά για να ολοκληρώσει το έγκλημα της χαριστικής βολής, εναντίον της Ακρόπολης. Η παρανοϊκή ταχύτητα ξηλώματος της λεοντοκεφαλής, πιστοποιεί τη πρεμούρα των καταστροφέων και τη παντελή έλλειψη μέτρων προστασίας του μνημείου. Ο θρασύδειλος προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το ψέμα, πως δήθεν το γλυπτό θα επιστραφεί στη θέση του, όταν ολοκληρωθεί η συντήρηση το ….2013.

Και μας «διαφώτησε» ο αδίστακτος τουρίστας και εκτελεστής Γερουλάνος, στεκόμενος σαν μολυσματικό πολιτικό απόβλητο, πάνω από τον ιερό, αλλά ξεβρακωμένο βράχο της Ακρόπολης:«Αυτό που γίνεται σήμερα εδώ είναι μια απόδειξη πως μερικά πράγματα δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε στο παραμικρό με την οικονομική κρίση. Ένα από αυτά είναι η ….συμπεριφορά μας στον πολιτισμό. Συνεχίζουμε τη δουλειά χωρίς καμία καθυστέρηση». ΝΑΙ!!!… Συνεχίζει απτόητος το δολοφονικό του έργο, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης. Συνεχίζει την ανίερη κατεδάφιση του Ιστορικού Μνημείου!!!
Πάνω στη μαρμάρινη λεοντοκεφαλή, βάρους 1,2 τόνων, σώζεται ακόμα το χρυσαφί χρώμα της χαίτης της, ενώ εντυπωσιάζουν οι λαξευμένες λεπτομέρειες, ακόμα και στις πιο αθέατες πλευρές της.Από κοντά, εμφανή είναι τα σημάδια και από τους βομβαρδισμούς, αλλά και τους δυνατούς σεισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει τον ναό του Παρθενώνα.
Για τις εργασίες αυτές, το υπουργείο Πολιτισμού έχει εξασφαλίσει από το ΕΣΠΑ οκτώ εκατ. ευρώ. Μεταξύ άλλων, από την δυτική πλευρά του Παρθενώνα θα αποξηλωθούν και θα αποκατασταθούν 80 μαρμάρινα μέλη, 43 εξ αυτών από τη βορειοδυτική πλευρά και 37 από τη νότια.
Συνολικά, θα αποξηλωθούν επτά μετώπες και θα αντικατασταθούν από χυτά (τσιμεντογύψινα) αντίγραφα. Οι δύο πρώτες μετώπες της δυτικής όψης του ναού θα μεταφερθούν στο …..νέο μουσείο της Ακρόπολης.
«Τον τελευταίο καιρό ακούγονται μόνο τα προβλήματα γύρω από το θέμα της φύλαξης στους αρχαιολογικούς χώρους και ξεχνάμε το τόσο σπουδαίο έργο που γίνεται εδώ» ανέφερε γεμάτη υποκρισία, η διορισμένη από τη χούντα γενική γραμματέας του ΥΠΠΟΤ, Λίνα Μενδώνη. ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ η απόλυτη καταστροφή του μνημείου των Πανελλήνων!!!!
Μέσα στα «έργα» που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το 2013 συμπεριλαμβάνονται η αποκατάσταση των κιόνων από τις ραβδώσεις στη βόρεια πλευρά, όπως και η αναστήλωση της νότιας πλευράς των Προπυλαίων, συνεχίζει η φασιστική προπαγάνδα του σάπιου καθεστώτος.
Η νότια πλευρά αποτελεί το πιο ιδιόμορφο, από αρχιτεκτονικής πλευράς, τμήμα του μνημείου. Κατά τον 15ο αιώνα είχε κτισθεί επάνω του ο λεγόμενος Φράγκικος Πύργος, μέσα στον οποίο ενσωματώθηκαν από τους Φλωρεντινούς όλα τα αρχιτεκτονικά μέλη που είχαν αποσυναρμολογηθεί από την δυτική πλευρά.

ΠΗΓΗ: e-podios
Αναρτήθηκε από Διηνέκης-ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ
Μετρήσατε τις αντιφάσεις???? Σε κάθε μια από τις σάπιες φράσεις των εγκάθετων και της προπαγάνδας τους, μιά μιλάνε για λόγους συντήρησης, μια το ανακατεύουν με το τσιμεντένιο τερατούργημα με τις μίζες του νέου μουσείου (δες το παλιό για να καταλάβεις τι έφτιαξαν οι γαλαζιοπράσινοι ληστές) κι’ άλλη μιλούν για επιστροφή. Σε κατάσταση αφιονισμένης παράκρουσης με το θράσος του αμετανόητου ληστή και δολοφόνου, μιλάνε και για …επιτόπια «αποκατάσταση». ΕΔΩ πρεπει να ζορίσεις τη γκλάβα σου, για να καταλάβεις, ότι μιλούν για αποκατάσταση του βράχου (και όχι του μνημείου) στην αρχική του μορφή, δηλαδή στο πως ήταν η κοτρώνα, πριν χτιστεί πάνω της το ιερό μνημείο της Ακρόπολης.
Σας θυμίζω μια από τις παλιότερες αναρτήσεις μου:

ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΡΕ ΓΑΒΡΑΔΕΣ?????

Απάντηση