INTERCOMODO WITH MYTHOS
ΤΖΕΦΡΙΣ: Τά’μαθες τα νέα πατέρα????
ΠΑΤΕΡΑΣ: Τ’ είναι πάλι ρε μαλακισμένο????
ΤΖΕΦΡΙΣ: Καταφέραμε εγώ κι’ παπαμαλάκας, μαζί με τα διεφθαρμένα στελέχη καταπολέμησης της διαφθοράς, να κατασκευάσουμε έναν προϋπολογισμό 60 χρονών και με χρυσές μασέλες!!!! Κι’ όλ’ αυτά καταφέραμε να τα χωρέσουμε σε μια κόλλα χαρτί, μεγέθους Α4….
ΠΑΤΕΡΑΣ: Και ποίος κατέχει τον χρυσό και ποίος τις μασέλες ρε μαλακισμένο????
ΤΖΕΦΡΙΣ: Το ΔουΝουΤού πατέρα…. Το ΔουΝουΤού, μαζί με τους Τροϊκάνους…. Τους έδωσα και τα κλειδιά να μη κουραζόμαστε και…..
ΠΑΤΕΡΑΣ: Τι “και” και ξερώς ρε μαλακισμένο….. Πόσες φορές ρε τούβλο, σου έχω πει να μη δίνεις τα κλειδιά του χρηματοκιβώτιου σ’ αυτούς τους κλεφταράδες και να μη πηγαίνεις με γκεσταμπίτησες????
ΤΖΕΦΡΙΣ: Μα πατέρα, μόνο τρεις φορές πήγα με τη κυρία Άνκελα…. Μία για κάθε μνημόνιο….. Ξεχνάς ότι έχει το τρόπο της…. Επί Χίτλερ ο μπαμπάς της είχε 4 λιμουζίνες και έπαυλη στο χωριό, όπου η χιτλερική νεολαία σπούδαζε τον Ναζισμό!!!!…. Επί Χόνεκερ και κομμουνισμού, με τον ίδιο πατέρα, είχαν 8 λιμουζίνες και ήταν η μόνη οικογένεια που μπαινόβγαινε στο δυτικό Βερολίνο χωρίς βίζα και χωρίς να πηδάει τη Μάντρα σαν τον Τοτό. Εξελίχθηκε και  στη Κομμουνιστική νεολαία η δικιά μας Άνκελα, κάτι που εξετίμησαν οι Χριστιανοδημοκράτες κι΄οι νεοναζιστές σαν προϋπηρεσία, πριν της δώσουν την αρχηγία…. Τι να κάμω εγώ πατέρα???? Να αμφισβητήσω τόσα προσόντα???? Υποχωρώ προσωρινά και συνδιαλέγομαι στις γυναικείες τουαλέτες μπας και βρω μια άκρη…..
ΠΑΤΕΡΑΣ: Δεν σου φτάνει ένα εξώγαμο ρε βλήμα???? Έτσι και σε ξεζουμίσει η γκεστάπο, θα σου ζητήσει τη πρωθυπουργία για διατροφή…. Είδαμε κι’ αποείδαμε να σε μεταμφιέσουμε σε πρωθυπουργό και συνεχίζεις να μαλακίζεσαι???…. Να της πασάρεις κάποιον άλλον…..
ΤΖΕΦΡΙΣ: Προσπαθώ πατέρα… Προσπαθώ….. Να χθές, έστειλα ξανά μήνυμα με διάγγελμα στον Adoni, να συνεισφέρει εθνικά, του έταξα και δώρα και μπόνους και ποσοστά επί των πωλήσεων, αλλά πολύ φοβάται την ασωτερική του κατανάλωση και κάνει οικονομία δυνάμεων…. Μερικές φορές είμαι σε αδιέξοδο, πάω να συζητήσω με την Άνκελα και αυτή με οδηγεί κατ’ ευθείαν στις γυναικείες τουαλέτες του Βερολίνου και των Βρυξελλών…. Τάχα, για να μου δείξει αναμνηστικά από το ολοπαύτωμα….
ΠΑΤΕΡΑΣ: Και ‘συ, κάθεσαι και σε ολοπαυτώνει αμαχητί ρε σαβουροαποτέτοιε????
ΤΖΕΦΡΙΣ: ….Τι να κάνω…. Για τη πατρίδα το κάνω…. Να, έχω φέρει και 100 σοφούς από το Τζερούσαλεμ, να βοηθήσουν…..
ΠΑΤΕΡΑΣ:… Θέλεις και 100 για να σε βοηθήσουν να ολοπαυτωθείς με τη γκεστάπο ρε ακαμάτη???? Δεν πας καλύτερα στη πλατεία Συντάγματος, μπας και ηρεμήσουν οι αγανακτισμένοι???… Ξέχασες τι έπαθα εγώ???? Δεν πήρες κανένα μάθημα από το φιάσκο του Ντομινίκ????… Ρε σαβουροαποτέτοιε, κάθε φορά που κλείνεσαι στις γυναικείες τουαλέτες της Άνκελα, διπλασιάζεις το χρέος και σου ζητά ακόμα περισσότερα…. Είναι αχόρταγη…. Ακόμα δεν τη πήρες χαμπάρι???… Γιατί δεν το κάνεις στους Παπούα με τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς….?

Το παρόν αριστούργημα τέχνης είναι φανταστικό και ανεπανάληπτο. Όποιος μαλάκας επιχειρήσει να οικειοποιηθεί τα φανταστικά ονόματα για πάρτι του, θλίβομαι εκ των προτέρων για λογαριασμό του και απορρίπτεται από εμέ και τους αναγνώστες μου…. Κανενός τη βλακεία και την ανικανότητα δεν μοιραζόμαστε και δεν τη κάνουμε αποδεκτή εκ προοιμίου και εξεπιλόγου. Να τη κρατήσει, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και θα τη χρειαστεί για να γλυτώσει…. Αν, παρ’ όλα αυτά επιμένεις (λόγω πάθησης), να επιθυμείς την ομοιότης με κάποιον απ’ τους ήρωές μου, ε, άντε χάσου, είσαι ανεπίδεκτος ιάσεως!!!!

2 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση