Γράφαμε στις 7 Ιουνίου 2011, για τη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συμμετοχή του αχυράνθρωπου Παπούλια, στο θέατρο των μιζαδόρων, στο ΑΤΤΙΚΟ Γενικό Νοσοκομείο, με τη σφραγίδα της καταδικασμένης σε Αγγλία και Αμερική αμαρτωλής DePuy:  Τι Δουλειά Έχει ο Γύφτος στο Αττικό Παζάρι??? Μα Φυσικά, να Εγκαινιάσει τις …»Χορηγίες» της DePuy!!! Οι μίζες φοβήθηκαν και κρύφτηκαν στον προαύλιο χώρο!!!

…..Περιμέναμε στη γωνία να αποθανατίσουμε τις σκηνές κωμικοτραγικές και κλαυσίγελου. Δεν κρυφτήκαμε, και γιατί να το κάνουμε άλλωστε…. Στους απέναντι και λερωμένους δίνουμε τα περιθώρια να κρύβονται…. Για μετάνοια, δεν κάνουμε κουβέντα, όταν η διαφθορά χτυπάει μεδούλι…. χέστα κι’ άστα!!!
Όμως βάλαμε ένα πετραδάκι στην όλη προσπάθεια και μπορούμε να δείξουμε τον βασιλιά ξεβράκωτο.
ΝΑΙ!!!! Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ …. ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΙ’ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟΥ!!!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΣΙΡΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ. ΚΙ’ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ’ ΑΠΌ ΧΕΣΙΜΟ ΚΙ’ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Κι’ ο ανταποκριτής μου, αντί να μου στείλει πλήρες ρεπορτάζ, κραυγάζει ως νέος Φειδιππίδης (ή Φιλιππίδης):
ΝΙΚΗ!!!!! —- Τελικά ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να ξεμυτίσει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ των ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ!!!!!! —-  Φοβήθηκε???? —- Είναι ΠΟΝΗΡΟΤΕΡΟΣ από ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ και ΦΥΛΑΧΤΗΚΕ???? —- Τ.Ν.”

Απάντηση