ΔΕΛΤΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ

12 Ιουνίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δεν νομίζω να είμαι ο μοναδικός, που γίνομαι αποδέκτης καθημερινού βομβαρδισμού βοθρολυμμάτων από “έκτακτα ανακοινωθέντα” και “δελτία τύπου”, στα ηλεκτρονικά κιβώτια του ταχυδρομίου μας. Κορυφαίοι, οι εκ των 297 άχρηστων, οι εικονιζόμενοι λαθροηγέτες.
Ότι μαλακία βρουν μπροστά τους τη σηκώνουν και την κάνουν ερώτηση στον αναρμόδιο υπουργό και ενίοτε στον αναρμόδιο γκαγκά. Κατά μέσο όρο, 6 φορές ξεχωριστά ημερησίως!!!!! Μιλάμε για πολύ αεροβαρβατήλα. Δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο και ούτε καν περιμένουν απάντηση. Συνέχεια ρωτούν ακατάπαυστα. Γεννημένα μέσα στην απορία αυτά τω ….μωρά!!! Τα έδρανά τους αρχίζουν να γεμίζουν αυλακιές από το γράψιμο και σε λίγο θα ζητούν να πληρώσουμε και την αντικατάστασή τους με καινουργή!!!! Στην αρχή τους διάβαζα αρκετά, μήπως και δω κάτι ενδιαφέρον, γιατί το διάβασμα είναι το μεγάλο κουσούρι μου. Όταν διαπίστωσα ότι γράφουν μαλακίες επαναλαμβανόμενες, χωρίς ίχνος ουσίας, κατ’ αρχήν τους έστειλα μερικά μπινελίκια, από τα οποία δεν καταλαβαίνουν γρι, αν δεν φάνε το γιαούρτι αυτοπροσώπως ΚΑΙ στη συνέχεια άρχισα να γεμίζω τον σκουπιδοτενεκέ μου, στον οποίο τους στέλνω αδιάβαστους πλέον.
Υπάρχουν και καμιά 10ριά εξωκοινοβουλευτικοί, στο ίδιο στυλ και ύφος, που κατασκκευάζουν ακούραστα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ και ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ….. Οι περισσότεροι δουλεύουν για να προωθούν τιςς ίδιες μαλλακίες των παραπάνω ίδιων ….λαθροβουλευτών. Έχετε χρονομετρήσει πόσο χρόνο σπαταλάμε να να πετάμε κάθε μέρα επί 6 (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), τα σκουπίδια στα σκουπίδια????
Τέτοια κάνουν οι υπαρβολικά φωστήρες απ’ την ανάποδη και μας εξισώνουν τα αλλοδαπά και τα τουρκόσπορα με τη σκατοσύνη τους. Ακόμα κι ο Ερντογάν ξεθάρεψε και μας βάζει στην υποτίμησή του, τη στιγμή που τα πάντα γύρω μας ακριβαίνουν!!!!… ή, έστω, ανεβαίνουν!!!… Λέει “έΛΛΗΝΕΣ” ο φερετζές του σιωνισμού και μας γράφει επιδεικτικά με το μικρό “ε”….. Ακόμα και τον φούστη τον Κοέν ξεπέρασε σε αθλιότητα!!!!
ΝΑΙ ρε!!! Μας καταληστεύουν οι εθνοπροδότες του κυνοβουλίου, και βάζουν τους συνεταίρους, τους φίλους και τους κουμπάρους τους, να μας ξεφτιλίζουν και να μας ζητούν και τα ρέστα. Ήθελα μόνο μια μέρα, τα παραπάνω τέσσερα πέμπτα του Καρατζαφέρη, να μας πουν ότι κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, Εεεε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ …ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ (ΑΟΡΙΣΤΟΙ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ), ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ??? ΟΥΣΤ ΡΕεεεε… ΟΥΣΤ…. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΙ’ ΑΝ ΒΓΕΙ (ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΛΕΥΕΤΕ???? ΟΥΣΤ ΡΕέέέέέέέέέέ!!!…. Τα νεύρα μου…. …αμώτο!!!…

Απάντηση