ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ DAVID IRVING, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

18 Αυγούστου 2010
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ” – Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ

Του David Irving bestseller: “Hitler’s War”
«………………..Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.
Έχω διαπιστώσει ότι έχουμε ταξινομήσει την κοινότητα των πανεπιστημιακών ιστορικών, από πάνω προς τα κάτω, ιδιαίτερα, όσον αφορά στη διαμάχη γύρω από «το Ολοκαύτωμα».
Στην Αυστραλία μόνοι τους οι φοιτητές από τα πανεπιστήμια της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Δυτικής Αυστραλίας που μου είπαν, ότι εκεί που θα “τιμωρούνται”, (αναγκάζονται) να αναφέρονται στον “Πόλεμο του Χίτλερ” με τον τρόπο που τους το υποδεικνύουν (επιβάλουν)!!!! Στα πανεπιστήμια του Wollongong και της Καμπέρα, οι φοιτητές διώκονται πειθαρχικά, εάν δεν το κάνουν (αν δεν υπακούσουν). Οι (επίσημες) βιογραφίες είναι υποχρεωτική ανάγνωση για τους υπαλλήλους-σπουδαστές στις
στρατιωτικές ακαδημίες του Sandhurst στο West Point, της Νέας Υόρκης, και της Carlisle.
Στη Pennsylvania, από (ειδικές) θεματικές ομάδες, ασκήθηκαν πιέσεις προς τους διοικητές αξιωματικών, για επικράτηση αυτού του τρόπου μάθησης!!!!! κατά τη διάρκεια εκπαίδευσής τους, και (οι υπάκουοι) προσέλκυσαν κριτικές με επαίνους από τους ειδικούς “διδάσκοντες” που “διέφυγαν” από το Σιδηρούν Παραπέτασμα και ενσωματώθηκαν με την Άκρα Δεξιά.
Δεν ήταν όλα γνωστά. Δεδομένου ότι είμαι ο συντάκτης αυτού του έργου, το οποίο φύλαγα στο σπίτι μου, δέχθηκα επίθεση κακοποιών που μου κατέστρεψαν-θρυμμάτισαν (το σπίτι), τρομοκράτησαν την οικογένειά μου, το όνομά μου κηλιδώθηκε, μου έκαψαν τους εκτυπωτές μου, και ο ίδιος συνελήφθηκα και απελάθηκα λόγω μικροσκοπιμοτήτων, των “δημοκρατικών” της Αυστρίας – και διώχθηκα για μια παράνομη πράξη, που την αποφάσισαν κατ’ εντολήν τα δικαστήρια, και τιμωρήθηκα επειδή (κάποιοι) Υπουργοί είχαν κρίνει την ενοχή!!!!! κατ ‘εντολή των δυσαρεστημένων ακαδημαϊκών και μετά από επιρροή κάποιων …”πολιτών”.
Τα επόμενα χρόνια, εγώ απελάθηκα από τον Καναδά (το 1992), και μου απαγόρευσαν την είσοδο στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιταλία, τη Νότια Αφρική, καθώς και από άλλες πολιτισμένες χώρες σε όλο τον κόσμο (το 1993).
Κατά την απουσία μου, σε διεθνές επίπεδο, συνδεδεμένες ομάδες κυκλοφόρησαν επιστολές σε βιβλιοθηκονόμους, με υπόμνημα για αυτό το βιβλίο, που θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στα ράφια τους. Με το πέρασμα του χρόνου, αυτές οι ομάδες, μου έδειξαν αντίγραφα από τις επιστολές αυτές (που δεν ικανοποιήθηκαν).
Ένας δημοσιογράφος
του περιοδικό Time, σε ένα δείπνο μαζί μου στη Νέα Υόρκη το 1998, παρατήρησε: «Πριν, δεν είχα διαβάσει αποκόμματα των αρχείων σας. Έως τον “Πόλεμο του Χίτλερ”, δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι βάδιζα (=σκεπτόμουν) λανθασμένα, και ήμουν σίγουρος για την αγάπη μου για τα μέσα ενημέρωσης!!!!! …αλλά μετά από αυτό….».
Προσφέρω. Δεν απολογούμαι για το γεγονός ότι αναθεώρησα την υπάρχουσα εικόνα του ανθρώπου. Εγώ προσπάθησα να δώσω κατ’ αρχήν, το είδος της επ’ ακροατηρίω συζήτησης, όπως θα γινόταν σε ένα Αγγλικό δικαστήριο – που σε κάθε περίπτωση, οι κανόνες απόδειξης εφαρμόζονται, αλλά και με διορατικότητα, γίνεται αποδεκτό, ένα κατάλληλο μέτρο σύγκρισης.
Υπήρξαν σκεπτικιστές που αναρωτήθηκαν, αν η εκτεταμένη προσφυγή σε – αναπόφευκτα απομονωμένες – πηγές ιδιωτών, είναι καθ’ ολοκληρίαν καλύτερη ως μέθοδος έρευνας, από τις πιο παραδοσιακές κατασκευασμένες πληροφορίες.
Η απάντησή μου είναι ότι σίγουρα δεν μπορούμε να αρνηθούμε την αξία των ιδιωτικών πηγών συνολικά. Είναι δεδομένο, ότι η Washington Post σημείωσε κατά την αναφορά της στην πρώτη έκδοση το 1977: «Οι Βρετανοί ιστορικοί ήταν ανέκαθεν πιο αντικειμενικοί προς τον Χίτλερ, από ό, τι οι Γερμανοί ή οι Αμερικανοί συγγραφείς».
……………………………..
».
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα http://www.fpp.co.uk/books/, αξίζει τον κόπο για ενημέρωση!!! Δεν πρόκειται για συγγράμματα κάποιου παρανοϊκού. Αφιέρωσα πολλές μέρες και ρισκάρω τη πρόταση: Ψάξτε μόνοι σας τα βιβλία του συγγραφέα, για να δραπετεύσετε από τα πλοκάμια της μαφίας του Ναζισμού-Σιωνισμού. Τα βιβλία είναι δωρεών για “κατέβασμα”.
Μερικά παιδιά να σέβονται τον κόπο κάποιου που δεν κερδίζει τίποτε άλλο, παρά μόνο την εκτίμηση κάποιων φίλων. Αργά ή γρήγορα, έρχεται η γελοιοποίηση αυτών που παρουσιάζουν ακόμα και σαν….. “αποκλειστικότητά” τους, έτοιμα μεταφρασμένα κείμενα άλλων. Αν καταλάβαιναν που οδηγούνται, δεν θα το έκαναν, όπως το κάνουν. Τουλάχιστον να έχουν τον κοινό νου και να μη μιλούν για ανύπαρκτη αποκλειστικότητα. Δεν υπάρχουν ποτέ, στους αιώνες των αιώνων, αποκλειστικότητες στη γνώση……
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

11 Comments

 • Ο/Η paylos λέει:

  Στην θέση των ζωντανών φαντάσου ένα άνθρωπο και ύστερα αν μπορείς φαντάσου τις σφαγές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ και ποιοι ήταν τελικά πίσω από αυτούς….Μπορείς?

 • Ο/Η paylos λέει:

  Αν το δεις θα καταλάβεις πολλά που δεν έμαθες μέχρι σήμερα…

  Το τελευταίο μέρος θέλει γερό στομάχι και καρδιά….
  Όλα συνδέονται με ονόματα……

 • Ο/Η paylos λέει:

  Στις εβραικές ειδήσεις περιμένεις να ακούσεις αλήθειες?
  Ο Χίτλερ εβραίος?
  Που ζεις?

  Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα στους πολέμους, για τον σιωνισμό έχουν γίνει όλα μέχρι σήμερα….
  Έρχεται η μέρα που θα σου πετάξουν την αλήθεια κατάμουτρα και καλύτερα να μην είσαι εκεί…..

 • Ο/Η paylos λέει:

  Καληνύχτα…………

 • Ο/Η paylos λέει:

  Έχεις μαύρα μεσάνυχτα όταν μου γράφεις ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι δημιουργία του διεθνούς σιωνισμού.
  Ποτέ δεν θα καταλάβεις ότι ο Χίτλερ ήταν ανάχωμα μπροστά στην παγκόσμια τρομοκρατία του ιουδαιομπολσεβικισμού της σοβιετικής ρωσσίας….
  Επειδή τυνχάνει να έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του irving και να έχω διασταυρώσει ιστορικά γεγονότα κατά τα τελευταία 8 χρόνια έχω βγάλει και τα ανάλογα προσωπικά συμπεράσματα…
  Αν και πρώην χωριάτης και απόφοιτος γυμνασίου ήμουν και εγώ εκεί που είσαι εσύ τώρα…στην επίσημη ιστορία που σε δίδαξαν και την πίστεψες φτωχέ μπαρμπανίκο..
  Μάθε λοιπόν ότι αν δεν ήταν η γερμανία και ο χίτλερ που όλοι τον βρίζουν αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί…γιατί τόσο πολύ αυτόν δεν σταματούσε τους ιουδαιομπολσεβίκους το 1941 οι σιωνιστές θα είχαν επιτέλους την κυριαρχία της ευρώπης που τόσα χρόνια ονειρεύονται και εσύ και εγώ δεν θα υπήρχαμε για να συνομιλούμε…
  Δεν θα σε κουράσω περισσότερο αλλά αν μελετήσεις τον irving και διαβάσεις και το καταραμένο βιβλίο του χίτλερ και τα πρωτόκολα ελπίζω να καταλάβεις πιο πολλά γιατί όλα όσα γίνονται σήμερα στην Ελλάδα είναι εκεί….Καλό κουράγιο.Παύλος Κόρινθος.

  Κοίτα εδώ τα βίντεο,είναι αποκαλυπτικά..

  http://www.youtube.com/user/fonriche#p/a/u/0/8sTZvEAycJI

  http://ellinikibibliothiki.blogspot.com/2009/11/blog-post_4784.html

  Και κάτι τελευταίο…Ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος…του διεθνούς σιωνισμού.
  Ο κομμουνισμός δεν τους βγήκε λόγω χίτλερ και αμερικής το 1945 και τώρα με τον καπιταλισμό επιτέλους το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα δεν το νοιώθεις?
  O benjamin freedman σου αποκάλυψε την αλήθεια…..

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

   ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ – ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.
   ΕΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ.
   O BENJAMIN FREEDMAN (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ), ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο 2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η ΟΜΑΔΑ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.–

 • Ο/Η paylos λέει:

  Επιτέλους βγαίνεις σιγά-σιγά από την ιουδαική προπαγάνδα…
  Λέγοντας ναζί τους ιουδαίους τους τιμάς δεν τους υβρίζεις…

  http://mk.christogenea.org/CommunisminGermany

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

   ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΤΕ ….ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
   ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ:
   Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ-ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΑΛΛΗΛΟΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΗΛΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.

Απάντηση