ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ!
Σεξουαλικά όργια στη διάρκεια της Συνόδου της Λέσχης Bilderberg στο St. Moritz, στην οποία συμμετέχουν και οι Παπακωνσταντίνου, Χαρδούβελλης, Δαυίδ, Τσούκαλης!

Από την Ιόλη Πιερίδη
Χαμός στη φετινή Σύνοδο της Λέσχης  Bilderberg η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο Suvretta του St Moritz και στην οποία συμμετέχουν  και οι δικοί μας Παπακωνσταντίνου, Χαρδούβελης, Τσούκαλης και Δαυίδ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Infowars, κάποιοι από τους μερακλήδες συμμετέχοντες στη Σύνοδο παρήγγειλαν ένα 20χρονο τεκνό  για να τους προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γειτονικό ξενοδοχείο «El Paradiso”.
Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες από τα μέλη της Λέσχης καθώς πηγαινοέρχονται από το “Suvretta” στο “El Paradiso”!
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο  φημίζεται για τις «ανέσεις» που προσφέρει στους εκλεκτούς πελάτες του.
Ο νεαρός επιβήτορας των διεστραμμένων μερακλήδων που κυβερνούν τον κόσμο προσγειώθηκε με ελικόπτερο σαν μάνα εξ ουρανού για τα λάγνα γερόντια της Λέσχης.
Εκτός από τον 20χρονο κι άλλες «αρσενικές πόρνες»  αναμένουν ετοιμοπόλεμες με το παυλί στο χέρι τα «κορίτσια» της Λέσχης.
Πρόκειται για μια Σύνοδο με τα Μάτια Ερμητικά Κλειστά  και τα Πόδια Ανοιχτά, στην οποία, στα διαλείμματα της ικανοποίησης των διαστροφών τους, συζητάνε και την ελληνική κρίση!
www.infowars.com/male-prostitutes-service-bilderberg-members-at-elite-summit/
Αναρτήθηκε από Κουρδιστό Πορτοκάλι

Απάντηση