“ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΣΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ”!!!!
Αναμφισβήτητα ο Ερντογάν είναι κυρίαρχος στη τούρκικη πολιτική σκηνή. Αυτό δεν είναι αρκετό για να θεωρήσουμε τη Τουρκία υπόδειγμα οικονομικής ανάπτυξης. Το ότι η νοοτροπία τόσο του Έλληνα, όσο και του Τούρκου επιχειρηματία, είναι διανοητικά καθυστερημένη και πιστεύουν αμφότεροι, ότι θα θησαυρίζουν αιωνίως, μόνο με εισαγωγές μεταχειρισμένων μηχανημάτων, που τα βαφτίζουν με τη βοήθεια των Γερμανών απατεώνων σε “καινουργή” για φοροδιαφευγικούς λόγους και που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σταθούν στις αγορές, με αισχρή εκμετάλλευση λαθρομεταναστών και ντόπιων σκλάβων, αυτό δεν είναι ανάπτυξη και προκοπή. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ!!!
Το ότι οι διανοητικά ανάπηροι Έλληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες, προσπαθούν βλακωδέστατα, να καλύψουν την αντιπαραγωγικότητα των “σκουπιδιών μηχανημάτων” που ξεφορτώνονται οι Γερμανοί, με την επιβολή εργασιακού μεσαίωνα στους Έλληνες και Τούρκους εργαζόμενους, αυτό δεν είναι ανάπτυξη και προκοπή. Υπάρχουν επίσημα στοιχεία της Ευρωστάτ (Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας), τα οποία ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να εξαφανίσει, σύμφωνα με τα οποία, ο Έλληνας εργαζόμενος, είναι ο πλέον υπεραπασχολούμενος (αν δεν είναι κατασκευασμένος άνεργος) και συγχρόνως, είναι από τους πλέον χειρότερα αμειβόμενους.
Προς τι, λοιπόν, το αυτομαστίγωμα, ΠΟΥ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ?????
Κάθε σοβαρός οικονομολόγος γνωρίζει, ότι η μισθωτή εργασία και η αμοιβή της (συμπεριλαμβανομένων και των παροχών σε είδος) δεν έχουν την παραμικρή συμβολή στο Δημόσιο Χρέος. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ. Αν καταντήσουμε να γίνουμε προέκταση των ψευδοοικονομολόγων και των έμμισθων κοντυλοφόρων του κεφαλαίου, τύπου Κώνστα και περιπλανόμενοι εκκολαπτόμενοι αμπλαούμπλες και καιροσκόποι, τύπου Μπόμπολα και ….Χαζάκη, με ανάλωση της κάθε μαλακίας (χωρίς καν γαργάρας), για να οδηγούνται όλα στην απάτη της επαναδιαπραγμάτευσης (=άρα αποδοχής) του δημόσιου χρέους, του προερχόμενου 1000% από κλοπιμαία και καταχρήσεις δανειστών και διεφθαρμένων κυβερνήσεων, ε, τότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε για κλάματα!!!!
ΠΡΟΣ ΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ,  ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ?????
Για να ξεχάσουμε ότι χτυπιούνται από τους κλέφτες και καταχραστές κυβερνήτες οι πάντες και τα πάντα, εκτός από τους φοροφυγάδες και τη φοροδιαφυγή???
Για να ξεχάσουμε, ότι αν δεν έκλεβαν οι ληστές του κοινοί ποινικού δικαίου, πολιτικοί αληταράδες και τα άπληστα μέλη ανώτατων δικαστηρίων, όχι δεν θα υπήρχε έλλειμμα και χρέος, αλλά θα ήμασταν και πλεονασματικοί και αυτάρκεις????
Για να ξεχάσουμε, ότι αν δεν υπήρχαν οι υπερκομματικές διαχρονικές μίζες, που διπλασιάζουν και τριπλασιάζουν (ακόμα και τώρα που μιλάμε) τα κόστη των κρατικών προμηθειών και των δημόσιων έργων, ποτέ δεν θα είχαμε δημόσιο έλλειμμα και δημόσιο χρέος???
Για να ξεχάσουμε, ακόμα και τις ομολογίες των ταμίων, των κομματικών αρχηγών, για τις έξτρα μίζες????
ΠΡΟΣ ΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ,  ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ?????
Για να ξεχάσουμε, ότι ληστές πολιτικοί και “τυφλοί” ανώτατοι δικαστικοί, ήξεραν τα πάντα για τα αίτια της συνεχώς επιδεινούμενης κατάστασης (από ληστείες και καταχρήσεις), της Ελληνικής οικονομίας ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ έστηναν και ξαναέστηναν τη φάμπρικα αύξησης των αποδοχών τους εναλλάξ και κατ’ εξακολούθηση και κατ’ έτος????
Για να ξεχάσουμε, ότι οι ίδιοι ληστές και τυφλοπόντικες, δεν περιορίζονταν στην ικανοποίηση της ακόρεστης πείνας τους για σκανδαλώδη αύξηση του πλούτου τους, αλλά έκαναν το δημόσιο σουρωτήρι, για να βάζουν μέσα από τις τρύπες του, όλους τους συγγενείς τους???? Υπάρχει υπάλληλος της βουλής που να μην είναι συγγενής πολιτικού ή ανώτατου δικαστικού???? Υπάρχει υπάλληλος της Βουλής χωρίς οικονομικά προνόμια????
Για να ξεχάσουμε το απίστευτο κόστος κάθε τεμπέλη βουλευτή, για να μπορεί να έχει στη δούλεψή του, ένα μικρό στρατό από φύλακες και υπαλλήλους, με εξωφρενική κάλυψη εξόδων????
Για να ξεχάσουμε τις πλάτες των πολιτικών, όλων ανεξαιρέτως των αποχρώσεων της αλητείας του κοινοβουλίου, προς τους ψευτοεπιχειρηματίες, για να μετακομίζουν τις βιοτεχνίες και βιομηχανίες τους στις γειτονικές χώρες, για “αξιοποίηση” φτηνών μεροκάματων, με απαίτηση να ΕΙΣΑΓΟΥΝ τη πραμάτεια τους στην Ελλάδα, χωρίς δασμολογικά αντίμετρα προστασίας της Ελληνικής οικονομίας και παραγωγής?????
ΠΡΟΣ ΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ,  ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ?????
Για να ξεχάσουμε, ότι κορυφαία κομματικά στελέχη, διορισμένα στα δημόσια ταμεία, έπαιξαν στο σάπιο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων για να τα χρεοκοπήσουν ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οι ίδιοι ατομικά, θησαύρισαν με αντίστροφη χρηματιστηριακή χαρτοπαιξία, εκμεταλλευόμενοι την κάθε “εσωτερική πληροφόρηση”????
Για να ξεχάσουμε, πόσα δισεκατομμύρια έχουν φάει οι …γαλαντόμοι εργοδότες από την αδιάκοπη, ακόμα και σήμερα, εισφοροδιαφυγή, από την εισφοροκλοπή και από την επιδοτούμενη εισφοροκλοπή?????
Για να ξεχάσουμε, ότι αντί να δίνονται επιδόματα επιβίωσης στους ανέργους από τον ψευδεπίγραφο ΟΑΕΔ, επιδοτούνται οι αχόρταγοι καρχαρίες εργοδότες, δήθεν για επιδότηση νέων θέσεων απασχόλησης, όταν οι πάντες γνωρίζουμε, ότι οι ληστές εργοδότες, καταργούν τυπικά επιχειρήσεις τους, εγγράφουν τους σκλάβους τους στις λίστες ανέργων του αμαρτωλού ΟΑΕΔ και συγχρόνως, κατασκευάζουν ….”νέα” επιχείρηση, με τα ίδια σαθρά υλικά, ώστε να εμφανίσουν ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ “ΝΕΕΣ” ΘΕΣΕΙΣ ….ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΕΣ???? !!!!!! Λίγη τσίπα τομάρια!!!!
ΠΡΟΣ ΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΜΑΣ????
Για να ξεχάσουμε τις μεθοδεύσεις, όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών αλητών και μελών ληστοσυμμοριών, για τη συνεχιζόμενη λαθροεισαγωγή λαθρομεταναστών, ώστε να κατασκευαστούν υψηλά ποσοστά ανεργίας, με αισχρό σκοπό, να συμπιέζουν οργανωμένα τα μεροκάματα προς τα κάτω????
Για να ξεχάσουμε τις πολιτικοοικονομικές μεθοδεύσεις όλων των γνωστών αποχρώσεων του σάπιου καθεστώτος (κυβέρνησης και ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης), για την επίσημη θεσμοθέτηση της νομιμοποίησης του ….μαύρου χρήματος, όταν ο ορισμός του μαύρου χρήματος, αναφέρεται στα παράνομα έσοδα από ναρκωτικά, από πορνεία, από λαθρεμπόριο, από παράνομο τζόγο….????

ΔΕΝ Θ’ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Απάντηση